Over deze site

.. als kunst en onderwijs elkaar raken

Een aantal dagen van de week sta ik als groepsleerkracht voor een kleutergroep. Als er tijd is duik ik mijn eigen atelier in. En ik bedenk regelmatig kunst-educatieve projecten voor het basisonderwijs die ik samen met andere kunstenaars, leerkrachten en de kinderen ook uitvoer. Op deze site wil ik laten zien wat deze drie dingen met elkaar te maken hebben en hoe ze elkaar beïnvloeden.

 

..

Onderwijs

Onderwijs

Onderwijs

Hier laat ik zien hoe ik samen met de kinderen uit mijn groep inhoud geef aan de thema’s waarmee we werken. Wat daarbij de inbreng van de kinderen is, welke werkvormen we gebruiken en hoe het werk en spel van de kinderen eruit ziet.

Door hiernaast te klikken kom je op een plaatjes-menu met verschillende thema’s en projecten en een stukje over mijn ideeën rondom onderwijs. In de menubalk erboven zijn dezelfde submenu’s terug te vinden.

In de verhalen uit de praktijk  gebruik ik niet de echte namen van de kinderen om zo hun privacy te beschermen.

Scannen0004

Kunsteducatie

Kunsteducatie 

Project op school

Project op school

Kunsteducatie

Hier vind je voorbeelden van de projecten waaraan ik als kunstenaar meewerkte of die ik zelf ontwikkelde. Het zijn allemaal projecten voor het basisonderwijs, voornamelijk voor kinderen van groep 1 t/m 4.

 

 

 

 

 

Scannen0004

Eigen werk

Eigen werk

Eigen werk

Mijn eigen werk is geordend onder verschillende series. Daarbij staat het meest recente werk (rechts) onderaan.